Als beautyblogger kun je niet om de volle eyebrow trend heen. Dit is dan ook de reden dat Kim voor de derde keer langs de Brow Studio in Hoorn ging.


De studio is van Phila & Shanice, Kim staat op de foto met Phila. De twee meiden zijn net als wij lekker ondernemend, we love it. Kim ging voor de derde keer langs bij de salon. Haar eerste twee ervaringen lees je hier.

bbf02993-ea64-400c-b507-2fcdf48c2a9aWenkbrauwen zijn erg belangrijk in je gezicht en vertoning. Te dun is niks, te donker is te heftig, althans dat vinden wij. Bij BROW STUDIO Hoorn maken ze een vorm die het beste past bij je gezicht. Op de uitgelichte foto zie je de vorm die het beste bij het gezicht van Kim past.

2e28dfb5-7791-49f1-b5ee-e172754c0e70

De prijzen vanaf 1 juni bedragen €38,50 per behandeling. De meiden hebben een overvolle agenda, dus als je langs wil, kun je beter ver van tevoren  online een afspraak maken.

Wat vind jij van Kim’s nieuwe wenkies?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

10 Comments

 1. ziet er goed uit en ik houd inderdaad wel van volle wenkbruawen vind die dunne lijntjes echt niks!

  • Come-Moda Reply

   Ik ben ook nog erg tevreden. Vroeger was dun in, en nu weer dik. Ik hou meer van het laatste haha! XX

 2. Wauw! Wat een prachtig natuurlijk resultaat. Ik ben onder de indruk! Hoorn is voor mij niet om de hoek, maar misschien laat ik toch ergens maar eens mijn wenkbrauwen eens door een pro doen…

 3. Wat een mooi resultaat! Maar als ik het goed begrijp epileren en verven ze je wenkbrauwen alleen toch? Hoe kan het dan dat het lijkt alsof je meer wenkbrauwhaartjes hebt? 🙂

  • Come-Moda Reply

   Thnx! Het is de combinatie van bepaalde technieken waardoor m’n wenkbrauwen zo zijn geworden! XX

 4. Heel mooi resultaat, lekker naturel. Echt heel goed gelukt. Jammer dat Hoorn wat ver weg is voor mij…

Write A Comment