Wie zegt dat studeren en reizen niet samen gaat? Eens in de maand plant Kim een citytripje tijdens haar exchange in Valencia. Dit keer ging ze naar Castellon.

 Castellon is slechts een uurtje met de trein vanaf Valencia. Voordat je het weet ben je er eigenlijk al! Dit was dan ook de reden dat we maar een dagje gingen (ochtrend trein heen, avond trein terug).

Castellon heeft mooie historische gebouwen. Rondom de gebouwen zijn veel pleintjes met terasjes. Wist je dat Spaanse mensen veel vaker een kopje koffie drinken, of ontbijten buiten de deur?

Castellon heeft midden in de stad een park. Hier gingen wij even lekker genieten van de zon en uirusten van al het gewandel door de stad.

Er zijn super veeel winkels in Castellon, alleen moet je wel op de juiste dag heen gaan. Helaas waten de shops dicht toen wij er waren – iets wat waarschijnlijk wel goed was voor onze portemonnee.

De tapas kunnen niet ontbreken! Wij organiseerden onze eigen tapas tocht. Bij elk ander tentje namen we een ander soort tapas. De tapas op de bovenstaande foto is calamares, dat zijn gefriuurde inktvisringen.

Welke stad vind jij een echte citytrip aanrader?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

    • Come-Moda Reply

      Leuk om te horen dat we je enthousiast gemaakt hebben! XOXO

Write A Comment