12248766_10208019928120120_1990159011_n

Alicante, een must-go stad in Spanje. Por que? Dat gaan wij jullie vertellen!


Kim is samen met zeven andere meiden een lang weekend in Alicante geweest. Het stad je heeft het allemaal: een strand, een haven, een vliegveld en .. WINKELS. Wat wil je nog meer?
Voor niet veel geld kan je een vliegticket Amsterdam (of een andere stad vanuit Nederland) naar Alicante boeken. Via Airbnb vind je gemakkeliik een appartement of kamer. Tip: wij kijken wel altijd naar de reviews van se verhuurder. Een steden tripje hoeft dus niet duur te zijn! 12231404_10208019927680109_455874430_n

Wat wij aanraden is om naar het kasteel Santa barbara te gaan. Op de top van het kasteel heb je super mooi uitzicgt over de stad. Wat ook leuk is om te bezoeken is het stierengevecht stadion. Het is erg interessant hoe het er allemaal uit ziet van binnen, wij zouden alleen niet naar een echt gevecht willen kijken!

12212557_10208019927760111_1523099492_n

Je zal geen trek hebben in Alicante, je hebt namelijk overal super leuke tapas tentjes. Er is ook genoeg aan restaurantjes voor de vegetarische girls onder ons. Qua uitgaan is er ook genoeg te beleven, je hebt clubs bij de haven en in het centrum van Alicante.

Ben jij al eens in Alicante geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

14 Comments

 1. In september ben ik in Alicante geweest! Geweldige stad! Ons hotel keek uit op het kasteel. Ga zeker weer terug!

 2. Ja maar op doorreis. Ons hotel stond daar. Ik wilde wel langer blijven maar de vakantiedagen van mijn man waren bijna op. We moesten dus echt weer verder.

  • Come-Moda Reply

   Ah wat jammer! Wel leuk dat je er ook bent geweest 🙂 X

  • Come-Moda Reply

   Leuk om te horen dat we je overtuigd hebben! XOXO

 3. Ik ben wel in Valencia geweest, ook een echte aanrader trouwens! Ik zou graag eens naar Alicante gaan, was er van de zomer wel redelijk dichtbij maar heb de stad zelf gemist!

  • Come-Moda Reply

   Ah jammer, misschien is dit dan wel je volgende citytripje! X

 4. Ik ben in September in Alicante geweest en was helemaal verliefd op deze stad. Zo mooi! Ik heb hier ook een blogpost over geschreven met allerlei foto’s die je van plekken die jij ook zult herkennen. Gelukkig heeft mijn nicht daar een huis en daarom zal ik hier heel vaak naartoe gaan. Leuke blogartikel heb je geschreven en wat leuk met vriendinnen op pad.

  • Come-Moda Reply

   Wat leuk! Ik zal eens een kijkje nemen. En wat een mazzel heb je dat je nicht daar een huis heeft! Thanks voor je reactie, xx

 5. Wat heb je een mooi blog meisje.
  En je bent ook een prachtige meid!
  Complimenten ga zo door!

 6. Alicante lijkt mij een gave stad om eens te gaan verkennen! Sowieso is Spanje een geweldig land. Leuke foto’s. 🙂

  • Come-Moda Reply

   Ja dat is het zeker! Leuk dat je een reactie achterlaat XX

Write A Comment