Eind maart ben ik een weekendje met mijn moeder naar Lissabon. Vandaag laat ik door middel van een photo diary in combinatie met een YouTube video zien hoe we het gehad hebben.

Ik ben echt gek op Portugal. Vanaf kleins af aan ging ik al naar het land. Het is er vaak lekker weer, je kunt er lekker eten en drinken en ooooh wat zijn er leuke winkeltjes!

Iets wat typisch Portugees is, is een Pastel de Nata. Dit is een heerlijk zoetig cakeje met room, een aanrader voor bij een café con leite of cappuccino!

Je hebt verschillende wijken in Lissabon. In elke wijk heb je wel een must-see. Ik ben vier dagen in Lissabon geweest, dus ik kon niet overal heen. Wat ik ZO leuk vond aan mijn stedentrip naar Lissabon waren de vrolijk gekleurde huisjes!

Wat ik vooral aanraad zijn: Castelo de Jorge Bezoekje aan botanische tuinen Tram 29 Miradouro de san Pedro Winkelcentrum Colombo – voor als het minder lekker weer is.

Ik heb me ingehouden met winkelen! Ik heb bij Sephora een contour stick gescoord, bij belangstelling maak ik hier een review over 🙂

Ben jij wel eens in Lissabon geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment