Als telefoon-addict heb je natuurlijk ook een goed beschermend hoesje nodig, onlangs bestelde ik een transparante case bij Hoesjes Outlet.

Ik zit zo’n 2/3 uur op een dag op mijn telefoon.Ik neem hem overal mee naar toe, en stop hem altijd snel in mijn tas of jas. Het is natuurlijk zonde als je telefoon beschadigt, dus bestelde ik dit transparante iPhone 6 hoesje.

Het hoesje heeft extra dikke hoeken en een ‘bumper’ laagje aan de voorkant. Als ik mijn telefoon op tafel leg dan kan het glas dus niet beschadigen, hoe fijn?

Het hoesje is ShockProof en helpt tegen beschadigingen bij stoten en schokken. Het hoesje is gemaakt van TPU-materiaal. Mijn nieuwe case is afgeprijsd van €19.99 naar €12.99.

Voor een verzending binnen Nederland betaal je geen verzendkosten. Bestel je vanuit een ander EU-land? Dan rekent Hoesjes Outlet €1,50 bezorgkosten. Binnen 2-3 werkdagen heb je je bestelde hoesje in huis!

De transparante case maakt mijn iPhone niet perse groter, waardoor er genoeg genoeg ruimte in mijn Furla tasje is voor bijvoorbeeld nagellak, mascara of lipstick.

Heb jij al een hoesje gezien die je op je wishlist staat?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Oeeh, die is handig (ik laat mijn telefoon héél vaak vallen)! Tof ook dat ‘ie gewoon transparant is 🙂 Ik heb sinds vorige week een nieuw hoesje, heel blij mee ook! 🙂

    xx Alex

Write A Comment