1a03078f8bb68ed8da696cd486b54b88

Goodbye March. Hello April. Vandaag introduceer ik jullie mijn nieuwe rubriek. Elke maand maak ik een top 10 van de leukste liedjes. De tracks van deze maand geven me echt een summer feeling!

Ik luister de hele dag door muziek. In de trein, op stage en zelfs als ik me aan het opmaken ben. Mijn muziekstijl is erg gevarieerd en uitgebreid. Ik luister niet alleen R&B muziek, maar ook house en latin. De top 10 van maart is dan ook niet een standaard top 10.

Mijn favoriete zangers zijn Chris Brown, Drake en Usher. Dj’s die ik goed vind zijn Dj Dyna, Freddy Moreira en Kygo. Dan heb je ook nog mixtapes en albums. Deze varieren per artiest, muziekstijle en vibe. Genoeg over muziek, nu mijn top 10 tracks van maart.

Tracks

1. Natalie La Rose Ft. Jeremih Somebody

Een leuke feit over dit liedje. Natalie La Rose is ook een Dutchie! Ze komt uit Amsterdam. De 26 jarige zangeres werkt nu ook al samen met Lady Gaga. Ze is nu echt een well-known singer in Amerika!

2. Pitbull ft. NE-YOTime Of Our Lives

3. OMCheerleader (Felix Jaehn Remix)

4. John Legend ft. CommonGlory

5. Chris Brown ft. Kid InkHotel

e4a17e1f968485c41647ac83ecb6ab64

Muziek zorgt voor een bepaalde sfeer. Als je je sip voelt luister je vaak naar wat emotionelere muziek en als je vrolijk bent juist naar vrolijke songs. Deze top 10 zorgt er voor dat je zin krijgt in een feestje buiten, denk aan Bloemendaal Vroeger. Dat je lekker staat te dansen met een drankje in je handen. Of dat je lekker op het terras zit met een chill muziekje.

6. Usher ft. Juicy J I don’t mind

7. Black MOn s’Fait Du Mal

8. Rihanna, Kanye West ft, Paul McCartneyFourFiveSeconds

9. Ken-YSentirte Mia

10. Sean Paul ft Major LazerOne Wine

Welk lied vind jij in de Top 10 March horen?

kim

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Leuk leuk! Ik vind cheerleader ook heel tof. Mijn vriend is kort geleden een hele poos naar Afrika geweest en dit liedje heeft volgens hem een typisch Afrikaans deuntje. Hij dus helemaal blij haha. Ik wist niet dat Nathalie la Rose nederlands is joh!
    X Wilmke
    http://Www.winwonderland.com

    • Come-Moda Reply

      Leuk feitje he 🙂 Wat tof dat je vriend naar Afrika geweest is!

Write A Comment