Ik was al een langere tijd op zoek naar een mooie theepot. Op de website van de Bijenkorf spotte ik deze leuke theepot.

Mijn nieuwe theepot is van het merk Tokyo Design Studio. Deze theepot is uit de Nippon White-collectie van Tokyo Design Studio. Het is is vervaardigd van porselein. De theepot is afgewerkt met een getextureerd dessin. Wat ik vooral zo leuk vind zijn de goudkleurige details. De theepot heeft een inhoud van 1,3 liter. De prijs is van de theepot: 46,95.

De designs van het merk zijn gebaseerd op de Japanse cultuur. Hier zie je vooral bescheidenheid en elegantie in terug. Het servies is van hoogstaande kwaliteit. Kenmerkend voor dit servies zijn geometrische vormen en de Japanse kersenbloesem.

Vooral tijdens het thuiswerken maak ik veel gebruik van mijn theepot. Ik doe er dan bijvoorbeeld verse gember en/of munt in. Op deze manier blijf ik goed gehydrateerd de hele dag door. Op de wat warmere dagen drink ik alleen ’s avonds thee.

Wat vind jij van mijn nieuwe theepot?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment