De hydratatie van mijn huid vind ik erg belangrijk. Sinds een paar weken gebruik ik de producten van FILORGA & I LOVE IT!

Het merk FILORGA heeft de HYDRA-FILLER MAT® gecreëerd, dit is een een perfectionerende moisturiser. De crème voorziet je huid van water. Dit is dus precies wat ik nodig heb voor een goed hydraterende huid.

Sinds 1978 ontwikkelt Filorga’s laboratorium injecteerbare medische anti-ageproducten. Het merk blijft constant op de hoogte van ontdekkingen op het gebied van celveroudering.

De gel-crèmeformule bevat twee unieke TRI-COMPLEXEN, geïnspireerd op de ervaring van FILORGA in esthetische geneeskunde,voor uitzonderlijke hydratatie en een absoluut smetteloze huid.De moisturizer kost €46,90 en is het geld zeker waard! Vanaf april is dit product verkrijgbaar bij ICI PARIS.

Ook gebruik ik de Créme Universelle voor mijn huid. De crème beschermt de huid van vuil van buitenaf. De Créme helpt de huid kalmeren en versterkt de huidbarrière. Ik gebruik de crème bijvoorbeeld na het douchen zodat mijn benen alles behalve schraal worden. Na het aanbrengen van de crème is je huid zijdezacht, echt ideaal al zeg ik het zelf. Dit product kost €29,90 – 100ml.

Wat voor producten gebruik jij voor de verzorging van je huid?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment