comemoda

Zoals jullie gemerkt hebben is het comemoda.wordpress.com veranderd naar come-moda.nl –> letterlijk hoe is de mode in het Spaans & Italiaans. De website gaat wel verder met de naam Comemoda! Door de vakantie drukte kwam Comemoda er niet aan toe om de website te vernieuwen. Ik zal wat leuke foto’s van mijn vakantie tot nu toe bijvoegen. De vakantie-gekte en drukte zijn gelukkig vermindert, dus vandaar alle veranderingen!

image (11)

Naast de domeinnaam is ook het design anders. Een nieuwe start met een nieuwe site, header en dus ook lay-out! Comemoda’s hoofd kleuren blijven roze, wit en grijs. Wat ook anders is de ondertekening van Jamilla & mij. Jamilla is haar eigen mode blog begonnen. Dus alles bij elkaar is een frisse verandering en start voor Comemoda!

Mijn vakantie samengevat in foto’s

image (26)

Met een goedlopende blog heb je natuurlijk een agenda nodig! En een fashionista kiest een kleintje uit, die gemakkelijk in elke tas past. Naast een agenda gebruik ik de applicatie EasyCalendar. Meer hierover volgt later in een ander artikel.

image (25)

Ik ben dol op koffie. Latte macchiato, cappuccino en ga zo maar door. Na een dagje winkelen had ik dan ook een lekkere frappuccino karamel gehaald bij de Macdonalds. O zo lekker, maar ook o zo ongezond

image (24)

Op zonnige dagen ga ik lekker bakken en tutten met mijn vriendinnen. Mijn vriendin Gina had dit Kiko lakje gekocht in Italië. Ik als beauty fan was benieuwd dus vroeg of ze het lakje mee wilde nemen. Toevallig was het lakje oranje, dus WK proof!

image (22)

Na een avondje tutten mag je ook gezien worden. Dus op stap in Amsterdam met m’n vriendin Vera. Wat is een avondje stappen zonder een flesje wijn?

image (23)

Ik had via BeautyByDilan gelezen dat de Action mooie, goedkope blushes verkocht. Toen ben ik een paar dagen later dus even bij de Action langs. Naast de blushes kocht ik ook deze super schattige koffie bekers! Mrs. & Mr.

image (21)

Tijdens de vakantie ben ik ook gaan leren voor mijn autotheorie examen. Helaas niet gehaald, maar dit betekende niet dat ik geen leuke dag had! Ik ging daarna shoppen in de stad Haarlem. 

Ik hoop dat jullie het nieuwe design leuk vinden. Ik zal proberen Comemoda wat meer personal touch geven! Laat even in een reactie weten wat jij allemaal voor leuks hebt gedaan deze vakantie!

image (11)

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

Write A Comment