Aangezien ik (Kim) binnenkort op mezelf wil, ben ik al aan het speuren naar leuke interieur items. Ik scoorde deze marble clock bij Ditverzinjeniet.nl

Marble items zijn hot; niet alleen in accessoires en kleding, maar ook in lifestyle en interieur. Wij hebben al meerdere marble items, voor meer info klik hier.

e2f40e68-0a5f-4553-930b-63280d74355d

De klok kost € 38,95+ € 4,95 verzendkosten. Binnen een dag heb je hem in huis (als je voor 22:00 bestelt op een werkdag). Klik op het volgende woord om de musthave te bestellen –> Invotis Marmeren Klok. Aangezien de klok van echt marmer is, weegt hij 2250 gram. De klok loopt op een batterij (1x AA) en deze zit er niet bij.

De klok staat leuk in mijn huidige slaapkamer. De kleuren gaan goed samen met wit, beige, grijs en zwart. Vooral naast de 2 zwart/witte schilderijtjes vind hem erg leuk staan. Mijn toekomstige appartement wil ik in ongeveer dezelfde kleurtinten gaan maken.

bdf9a7be-6864-4b48-935f-fb901e40850f

Wat vind jij van mijn nieuwe klok?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Gave klok hoor!
    Ik ben ook wel gek op die marble print!

    Als je op zoek bent naar interieur tips heb ik ook nog wel wat artikelen geschreven (inclusief een leuke winactie)

    Liefs Sylvahna

Write A Comment