Het merk The Rubz heb je vast al vaker voorbij zien komen in onze artikelen; we zijn dan ook allebei enorme fans. Gelukkig komt The Rubz vaak genoeg met nieuwe collecties en blijven wij onze collectie dan ook steeds uitbreiden. Dit keer bestelde Nikki de stoere Classic Metal – Gun metal armband.

De Classic Metal – Gun Metal armband kost €69.00 en is compleet gemaakt van roestvrij staal. Aangezien de armband geen rubberen tussenstuk heeft, moet je wel de armband in de juiste maat bestellen. Dit is de keus:

16 links/Small – 17,7 cm
17 links/Medium – 18,7 cm
18 links/Large –19,7 cmIMG_2452

Ik vind het fijn dat mijn nieuwe armband zo tijdloos is en dat hij eigenlijk bij iedere outfit past. Ook zit de armband erg lekker en is hij totaal niet zwaar aan je pols. De verpakking van de armbanden is ook al een cadeautje opzich, of het nu voor jezelf is of voor een ander. IMG_2454

The Rubz heeft in totaal drie collecties; the pixel bracelets, classic bracelets en mens collection. Deze armband hoort bij de classic collection en zoals eerder genoemd heet de armband Classic Metal – Gun metal armband. Ook heeft The Rubz accessoires zoals de haarelastiekjes die wij ontvingen, telefoonhoesjes en slippers. Ieder item is voorzien van het iconisch roestvrije stalen schakeltje waar The Rubz bekend om staat. Wil je alle items zien die wij van The Rubz hebben? Klik dan hier!

 

Wat vind jij van The Rubz?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment