The Hunfeld is een hotel aan de Mariaplaats, een levendig Parisian-vibes plein in Utrecht. Het plein is in het hart van het historische Domkwartier.

Het is een stoer en hip boutique hotel in het bruisende hart van Utrecht. Als je de deur uit stapt heb je genoeg food hotspots en bezienswaardigheden. Ideaal voor een staycation met je partner, familie of voor werk.

The Hunfeld is gevestigd in een pand met een rijke historie. Rond 195 was het Utrechts eerste heren- en kinderconfectiemaatzaak onder de naam Magazijn de Dom. Het hotel is vernoemd naar één van de toenmalige eigenaren: Grove & Hunfeld. Tijdens de hotel verbouwing en de inrichting is er een stukje historie meegenomen.

Ik verbleef in een suite, een absolute fave. De suites hebben mega grote bedden, + 28m2 kamers, allemaal met uitzicht op het Utrechtse Conservatorium, Mariaplaats en de Domtoren.

We werden op een leuke manier verwelkomd – door rozen, champagne, ballonnen en macarons. Het personeel is er super vriendelijk. Ook konden we de auto makkelijk parkeren bij de parking van het hotel, dit was ongv. 8min lopen. Mocht er een citytrip naar Utrecht op je planning staan, dan raad ik the Hunfeld zeker aan!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Ziet er weer heerlijk uit! Kon ik maar elke dag wakker worden in een hotel.. Lijkt mij fantastisch!

Write A Comment