The Coffee District heeft recent een nieuwe vestiging geopend op het Olympiaplein. Samen met een vriendin ging ik hier heen om obviously koffie te drinken en bij te praten. Meer weten over deze nieuwe hotspot? Lees dan verder!

Het Olympiaplein is dichtbij mijn werk, ideaal om dus bijvoorbeeld in de pauze hier goede koffie te halen. Dat is namelijk waar The Coffee Spot bekend om staat, zoals ze het zelf zeggen: Specialty Coffee & Conceptstore. De koffie is roasted door Lot Sixty One. Je hebt heerlijke lekkernijen voor bij de koffie, denk aan bananenbrood en cinnamon buns.

Je kunt hier al je koffie musthaves kopen bijvoorbeeld een Moccamaster koffie breder, koffie to go mugs en natuurlijk koffiebonen. Daarnaast hebben ze boeken te koop die je in je interieur als accessoire kunt stylen. Alles is heel aesthetic neergezet, een perfecte reden om hier dus een fotootje te schieten.

Dit is inmiddels de derde locatie van The Coffee Spot. De andere locaties zitten op de Hendrik Jacobszstraat 18 (hier kun je binnen en buiten zitten), en op de Willemsparkweg 8 (dit is alleen to go).

Nog even over m’n outfit details van de foto:

  • Jurk: Mango
  • Tas: Chanel
  • Oorbellen: Nola Amsterdam

Nu ben ik natuurlijk benieuwd of jij wel eens de koffie hebt geprobeerd bij The Coffee District! En welke koffie zaken ik ook zeker nog gaan moet bezoeken in Amsterdam (of natuurlijk een andere stad).

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment