Vandaag vertel ik meer over ons tweede nachtje weg van The City & The Beach Experience. Na een heerlijk dagje uitwaaien op het strand, en een goede nachtrust vertrokken we naar Den Haag. Hier verbleven we in het Carlton Ambassador.

We hadden een overnachting Royal kamer bij het Carlton Ambassador. De kamer was erg schattig ingericht, met royal blue details! Ook bij dit hotel konden we de auto makkelijk parkeren. Het prachtig lifestyle hotel is gelegen in het centrum van Den Haag en dichtbij Scheveningen. Vandaar dat The City & The Beach Experience dan ook ideaal is!

Nadat we toffe content gemaakt hadden, gingen we de stad Den Haag verkennen. Het was zoals je ziet een heerlijke dag. We zijn onder andere naar het binnenhof gewandeld, in de citymap werden alle hotspots benoemd. Het hotel is bij alle ambassades, dus hier hebben we ook gewandeld. Dit was erg leuk om te zien!

We hadden een lekkere sushilunch afgehaald bij Vigo. Dit was ook wel nodig na alle stappen die we gezet hadden. Op onze kamer stond een tafel mooi gedekt, ideaal voor de lunch en het diner.

In de avond hadden we een in-room dining experience. Het restaurant Sophia is namelijk gesloten, maar op de kamer konden we genieten van de gerechten. Ben je benieuwd naar de menukaart? Klik dan op het woordje menukaart. Bij de in-room dining experience kregen we bijpassende wijn bij, heel lekker en een leuke ervaring!

Ook het ontbijt was om te genieten. We konden uit een heleboel kiezen. We kozen voor wat zoete en hartige dingen. Ook namen we er een lekkere verse jus bij, en een ommelet. Een goed begin van de dag 🙂 Het ontbijt was dus heerlijk – dit zit inbegrepen bij the experience.

Wij vonden het arrangement echt super geregeld. We kwamen helemaal opgeladen en ontspannen terug. Is dit nou ook iets voor jou/jullie? The City & The Beach Experience is te boeken vanaf €111,50 per persoon.

Ik ben benieuwd wat je van mijn staycation vond – laat je het me weten in de comments?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

Write A Comment