Den Haag staat bekend om de stad én het strand. Hoe leuk is het om beide werelden te ontdekken? Dit kan via de The City & The Beach Experience van Carlton.

De eerste nacht verbleef ik samen met (@francesstefanie) aan het strand van Scheveningen in het Carlton Beach . In deze blogpost vertel ik meer over dit hotel. Bij beide hotels ontvingen we wandel- en fietsroutes, zodat we alle hotspots van de omgeving konden ontdekken. Alles was echt perfect geregeld. Bij het hotel was een fietsverhuur.

Normaal gesproken is het Carlton Sports en het Carlton Health Center open. Helaas hebben we hier vanwege corona geen gebruik van kunnen maken.

Wist je dat Scheveningen een 11 kilometer lange kustlijn heeft? We hebben tijdens het weekendje weg ook aardig wat kilometers gelopen. Op de bovenstaande foto zie je een mooi kiekje vanuit de duinen. In de verte zie je het hotel, en de pier!

We hadden de overnachting op een Comfort Zijzeezicht kamer bij het Carlton Beach. Het arrangement is inclusief ontbijt. Op een van de foto’s zie je het heerlijke ontbijt. De zakjes om de broodjes deden ons denken aan NYC. Het ontbijt bestond onder andere uit een croissantje, yoghurt, bolletjes en nog meer!

Bij het hotel had je de mogelijkheid om dinerkamers met zeezicht te reserveren. Hier wilden we natuurlijk graag gebruik van maken – op de uitgelichte foto zie je een voorbeeld. Het was echt super mooi uitzicht! We hadden lekker eten besteld bij de Sushimeisjes.

Wat trouwens ook super fijn was, was dat er genoeg parkeergelegenheid was bij het hotel. Ik kon er zelfs mijn elektrische auto opladen. Mocht je niet met de auto komen, dan is er vervoer tussen de twee hotels (als je dit arrangement boekt) – hoe fijn is dat?

Aanstaande zondag post ik een blogpost over het andere hotel Carlton Ambassador (Den Haag), zodat je meer weet over the full experience van The City & The Beach. Nu ben ik benieuwd natuurlijk of jij wel eens bij Carlton Beach Scheveningen bent geweest.

Wat is je eerste indruk van het hotel, en The City & The Beach Experience?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment