IMG_0161.JPG

Woehh m’n bestelde zonnebril is binnen! Een reden voor een outfit post. M’n zonnebril heb ik besteld op cheapasszonnebrillen.nl. Het model heet The Black Clubmaster Matte.  Zonnebrillen kosten op deze site slechts € 7,95.  Het model van de zonnebril sprak me erg aan. Ik koos voor een zwarte bril, aangezien ik zwart makkelijk te combineren vind!

IMG_0064.JPG

EEN, TWEE, DRIE. Strike a pose! Ik kreeg meerdere complimentjes die dag over m’n outfit. Daarom leek het me leuk om deze outfit te delen. Het was heerlijk weer, vandaar m’n blote benen. Het stoere pu-lederen rokje heb ik gecombineerd met een leuk t-shirtje van Supertrash. De bril The Clubmaster maakte de outfit helemaal af. De laarsjes van de outfit zijn van de Modemusthaves pop-upstore. Helaas zijn deze niet meer online te verkrijgen.
IMG_0066.JPG

 

Nog even een close-up. Hier zie je het model van de zonnebril goed. De verzendkosten bij Cheapasszonnebrillen zijn slechts €0,95 binnen Nerland. Voor de Belgische fashionistas zijn de verzendkosten €1,95. Je kunt dus een zonnebril scoren voor minder dan € 10, een echt koopje!Ik zal de items nog even voor jullie op een rijtje zetten.!

Wat vind jij van m’n nieuwe zonnebril?

IMG_9983-0.JPG

 

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

Write A Comment