Onlangs maakte ik kennis met een old-school sandalen merk. Als ik denk aan sandalen, denk ik aan suffe schoenen. Sinds ik mijn Teva sandalen heb, denk ik daar heel anders over!

In 1984 ontdekte een Grand Canyon gids het merk Teva. Hij vond dat er binnen elke persoon een avontuurlijke geest zit te wachten om benut te worden. Het origineel Teva kwam van klein begin–een oude klittenband gekoppeld aan een flip flop. Dit concept is uitgegroeid tot een slipper die veel mensen aanspreekt. De slippers zijn dan ook wandel en fashionable proof.

Teva heeft verschillende lijnen voor dames; de originals, de sandalen, slippers, schoenen en laarzen. Ik ontving de nieuwste sandalen uit de zomer collectie. De slippers vallen een maatje kleiner, dus ontving ik maat 40. Het model heet Original Sandal Leather Metallic.

De slippers hebben arch support, dit betekent dat je er lang mee kunt wandelen. De slippers zitten erg comfortabel. Ik vind de slippers super schattig en stoer door de metallic look. De slippers wegen niks, ideaal voor de vakantie! Je kunt de slippers ook gaaf combineren met een spijkerbroek. Ik ben erg blij met mijn sandalen. Ze kosten € 64,95, je kunt je eigen paar HIER bestellen.

Wat vind jij van mijn sandalen?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. Die zijn best leuk.
    Bij Teva dacht ik toch eerst aan die oudbollige wandel klitteband heren sandalen

Write A Comment