Onlangs schreef ik een artikel over mijn phone addiction, maar wisten jullie dat ik ook een shoptik heb voor telefoon accesoires ?

iphone-6-6s-hoesje-richmond-finch-smooth
Bovenaan mijn wishlist staat dit roze hoesje van Richmond & Finch. Je hebt de hoesjes vast wel voorbij zien komen op Instagram. De hoesjes zijn super mooi, maar hebben een ietswat hoog prijskaartje (€42,95). Deze case is overigens leuk om te vragen voor Sinterklaas/Kerst.

image

Het tweede item is deze pink powerbank van Fashionchick. Voor mijn werk ben ik heel veel onderweg, dan heb je dus écht een powerbank nodig. Deze powerbank heeft 2600 mAh, dit betekent dat je je telefoon 1,5 keer op kan laden. De powerbank is nu afgeprijsd van €24,95 naar €14,95.

belkin-sport-fit-armband-voor-de-iphone-6-6s-grijs

Ik wil ook nog graag een nieuwe sportband. Zo kan ik makkelijk tijdens het sporen mijn favoriete muziek luisteren. Deze grijze Belkin sportband is geschikt voor de iPhone 6 & 6S. De sport fit armband kost €19,95. Naast telefoon accessoires heeft Smartphonehoesjes.nl ook items voor je Macbook, zoals een Macbook 12 Inch Hoes. Heb je nou een 15 inch MacBook Pro Retina hoes nodig? De webshop heeft bijna voor ieder wils wat!

Welk item van Smartphonehoesjes staat er op jouw wishlist?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

  1. Mooie wishlist. Die van Richmond zijn idd erg mooi! helaas zijn er voor mijn model van telefoon heel weinig toffe hoesjes te vinden 🙁

  2. Die powerbank is echt leuk! Ik moet ook weer een nieuwe powerbank gaan aanschaffen, en aangezien ik voor mijn iPhone 7 nog niet zoveel hoesjes heb moet ik die ook maar weer gaan inslaan hihi!

Write A Comment