IMG_7848Wij zagen vaak dingen op social media voorbij komen over detoxen en teatoxen, hierdoor werden we zelf ook nieuwsgierig. Daarom zijn wij vanaf vandaag begonnen met een 36 daagse Teatox kuur. Wij zullen je iedere week een update geven van het resultaat en onze mening!

Even voor de duidelijkheid, de Teatox theetjes hebben niet zoals sommige goedkope chinese theetjes een enorm laxerend effect, wel zou de Colon Night tea de stoelgang makkelijker moeten maken. De thee is gemaakt van allerlei natuurlijke ingrediënten die voor een energie boost en gewichtsverlies zouden moeten zorgen. Daarnaast heeft het een sterk reinigende werking, vermindert het de eetlust, verhoogt de alertheid en versnelt het verteringsproces. Klinkt allemaal perfect toch? Wij zijn erg nieuwsgierig!

IMG_7921
Om een 36 daagse kuur te doen heb je een Skinny teatox en Colon night tea zakje nodig.
Skinny teatox moet je iedere ochtend op een lege maag drinken, hiervoor moet je 1 theelepel 3 tot 5 minuten in je thee laten trekken. Het handigst is om dit te doen met een thee ei.  Colon night tea moet je om de dag drinken, voordat je naar bed gaat.

12168064_1189978741016261_401314122_n

De tip die erbij stond was: ” begin uw eerste kuur in het weekend zodat uw lichaam kan wennen aan het product. ” Dus dit hebben we maar besloten te doen. We houden jullie op de hoogte, wij zijn in ieder geval erg nieuwsgierig naar het resultaat!

Heb jij wel eens een Teatox of Detox gedaan? Wat vond je?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Pingback: Teatox Update - Come-Moda

  2. Ben benieuwd hoe je het vond. Heb ook verhalen gehoord en die waren niet zo heel positief.

Write A Comment