Kurk schoenen zijn helemaal in deze zomer! Vandaag laat ik zien hoe ik mijn nieuwe Fabs Shoes combineer.

Mijn nieuwe high heels van Fabs Shoes zijn taupe kleurig. De schoenen zijn verkrijgbaar in maat 36 – 41. Naast de taupe kleur is er ook een zwarte variant van de heels. Deze schoenen zijn onderdeel van de Summer 2017 collectie.

De foto’s zijn gemaakt door fotograve Joyce. Samen gingen we een dagje naar Amsterdam om toffe foto’s te maken. Mocht je op zoek zijn naar een fotograve dan is Joyce echt een aanrader!

Het merk Fabs bestaat sinds 1999. Het merk staat bekend om betaalbare, fashionable schoenen. De schoenen zijn Feminine, Elegant en Comfortable. Elke schoen heeft kleine details waardoor het merk zich onderscheid van andere merken.

Wil je weten welke winkel bij jou in de buurt Fabs schoenen verkoopt? Neem dan even een kijkje op de Fabulous Fabs Stores pagina.

Wat vind jij van de trend kurkschoenen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

9 Comments

  1. Ik vind kurk echt een mooi materiaal, alleen kan ik niet op zulke hoge pumps lopen XD.

Write A Comment