Wine is my favorite fruit, zoals jullie wel weten! Vandaag vertel ik meer over mijn nieuwe wijnabonnement van Taste Club. Met de code KIM20 krijg je korting op je bestelling.

Taste Club selecteert wijnen op jouw persoonlijke smaak, je kunt makkelijk online een smaaktest doen. Alle wijnen komen rechtstreeks van de wijnboer. De beste wijnen die bij je smaakprofiel passen, komen in je box terecht. Deze box is gratis thuisbezorgd vanaf €32,95.

De wijnbox – picked by Grapedistrict
De wijnen – 3 wit, 3 rood

Elke vier weken krijg je een nieuwe Taste Club box met 2 of 6 wijnen. Zo heb je altijd wijn in huis die je lekker vindt. En no worries – je kunt een box pauzeren/overslaan/opzeggen – je zit nergens aan vast. Daarnaast kun je altijd switchen tussen de verschillende boxen, lekker flexibel.

Er zit in de box een uitgebreide wijnbeschrijving per fles. Hier vind je informatie over het wijnhuis, de streek en de druif. Er staat een leuk verhaal over de wijnboer. Ook krijg je spijstips, ideaal als je een passend wijntje bij het eten wilt.

De kaartjes met de uitgebreide omschrijving
De kaartjes met de uitgebreide omschrijving

Ik koos voor een 6-box met 6 wijnen, heerlijk! Je kan kiezen voor een box met alleen witte wijnen, alleen rode wijnen, of een combinatie van wit en rood. Uiteindelijk heb ik voor de combinatiebox gekozen. De Taste Club box wordt bezorgd met PostNL. De box wordt vanuit het hoofdkantoor altijd op donderdag verstuurd, zodat je de box voor het weekend in huis hebt. Ben je niet thuis? Dan komt PostNL zaterdag nog een keer langs.

Je Taste Club box wordt om de 4 weken bij je thuis bezorgd vanaf de eerste datum van je bestelling. Wanneer je inlogt in je account kun altijd checken wat de status is en wanneer de volgende box bij je wordt afgeleverd. Wat ik ook heel fijn vind, is dat je de wijn kunt nabestellen. Je logt in, gaat naar ‘mijn wijnen’ en kiest voor de wijn(en) die je wilt nabestellen. Met één klik op de knop wordt het bedrag afgeschreven en worden de wijnen geleverd op een door jou gekozen moment.

Ben jij al enthousiast geworden? Bestel dan snel een wijnbox! En vergeet dan niet mijn code KIM20 te gebruiken 😉

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment