Er uit zien alsof je een weekje naar de zon bent geweest, zonder naar de zonnebank te gaan? Het kan met de Cachet Tanning Spray: een tanning spray, zonder oranje verf, waardoor er een bruine teint ontstaat door je eigen pigment.

Op een event van Mr Goodiebag maakten we kennis met de Sun tanning spray van Cachet, waar er op 1 van onze handen gesprayd werd. Het verschil na 1 uur is te zien op bovenstaande foto, de werking van de spray gaat door tot ongeveer 6 uur na het sprayen en blijft tot 5 dagen zitten! De spray kost €39.95 + €4.95 verzendkosten. De flacon bevat 200 ml, hier kan je 80 keer je gezicht mee bruinen. Wij raden je wel aan om de spray eerst te testen en uit te oefenen op je hand, zodat je niet met vlekken of strepen in je gezicht eindigt. Ook raden we je aan om dit ’s avonds te doen, zodat je als je wakker wordt 100% het resultaat kunt zien. Vindt je de eerste keer de kleur nog te licht? Spray dan de volgende dag weer en als je de perfecte teint gevonden hebt, dan moet je dit bijhouden door 1 a 2 x te sprayen. De spray werkt 6 uur verder na het aanbrengen, wil je nog een teint bruiner worden herhaal de handeling de volgende dag weer.
20160303112529

Voordat je begint met spray tanning moet je een paar dingen doen:

  • Je huid reinigen
  • Je huid scrubben/peelen

Vergeet ook de fles niet te schudden voor gebruik. Spray ongeveer 20 centimeter van je huid af.

De spray bevat aloë vera. Dit is een verzorgende en hydraterende stof. De Cachet Spray ruikt heerlijk, en voelt lekker verfrissend! Ook geeft je huid daarna niet af aan je kleding.

Hoe zorg jij voor een natuurlijke tint in de winter ?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment