IMG_8145.JPG

Een kleurtje alsof je in het buitenland bent geweest, dit klinkt perfect voor de feestdagen. Het kan met deze tanner items!
Wij bestelden wel 3 items op de webshop CaptainTan. We bestelden

  • Een face moisturizer met tanning milk.
  • Een self-tanning lotion
  • Een tanning mitt (€6.95) voor het aanbrengen en perfectioneren van de tanners.

IMG_8149.JPG

Onze face moisturizer is van het merk Bondi Sands. Het is een gradual tanning moisturizer. Met dit product voed je de huid van je gezicht. Daarnaast bouw je een mooi kleurtje op. Voor slechts €17.95, exclusief verzendkosten, heb je de moisturizer in huis!

Op de website heb je zelfs een pagina die antwoord geeft op de volgende vraag ´Hoe breng je een zelfbruiner aan? Het antwoord staat op deze pagina. Die onder andere uitgebreide filmpjes heeft, super handig dus. Zo krijg je een perfect getinte huid voor de feestdagen.

IMG_1860
Wij hebben de lotion light/medium van het merk Bondi (€21.95). Deze kleur is het populairst en het meest voorkomend. Twijfel over je kleur tanner? Op deze pagina geeft CaptainTan je een uitleg wat welke kleur precies inhoudt. Ook geven ze hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Als je je tanner voor 23:00 besteld is het de volgende (werk)dag in huis. De verzendkosten bedragen € 4,95. De webshop verzendt niet alleen naar Nederland, maar ook naar België en Duitsland. Bestellingen boven de €50 hebben geen verzendkosten. Als je in België bestelt voor 15:00, dan wordt je pakketje dezelfde dag verzonden. De Duitse bestellingen hebben een levertijd van 1 á 3 werkdagen.

Hoe zorg jij voor een stralende, getinte huid tijdens de feestdagen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Wat een leuke naam Bondy Sands. Dan denk ik direct aan Australische witte stranden met bruine mensen!
    Ik kende het merk nog niet, zal eens gaan kijken!

Write A Comment