Jullie hebben het vast wel op mijn Instagram gezien. Ik ben in september een paar dagen naar Reims geweest. Het champagnemerk Taittinger nodigde mij uit om de druivenvelden te zien.

Wat was het een ervaring. Ik werd opgepikt van het treinstation en gebracht door een taxichauffeur (die stond al voor mij klaar!) naar mijn hotel. Ik was letterlijk 30 minuten in het hotel toen ik al weer klaar moest staan voor mijn dinner bij Le Jardin in Reims. Samen met Lesley een Belgische blogger en Alexis een employee van Taittinger Champagne ging ik hier een hapje eten.

De volgende dag ging de wekker al weer vroeg, want we moesten naar les caves van Taittinger. Lesley en ik gingen samen ontbijten in het hotel. Eenmaal bij Les Caves ontmoette ik de andere bloggers, erg leuke meiden (ze spraken allemaal Frans en een meisje Duits).

Na de caves gingen we naar Le Chateau, waar ook de druiven van Taittinger waren. We namen een kijkje bij de perzen, heel erg tof. Ook hadden we een super lunch bij het kasteel, zie de pictures! In de avond hadden we een kookworkshop. Daarna gingen we nog met z’n allen uit, hierdoor was het extra zwaar om de dag erna weer de Thalys naar Amsterdam te pakken.

Al met al, was het een toffe ervaring. Ik vertrok in m’n eentje naar Reims en heb erg leuke dingen gedaan en vriendelijke mensen ontmoet.

Ben jij wel eens naar druivengaarden geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment