IMG_6866

As you may (or may not) know, zijn we bij Come-Moda gek op online shoppen. We zoeken het liefst de hele dag naar kleine, onbekende webshops, omdat die vaak net even specialere/uniekere dingen hebben. Dit keer bestelden we bij Sweetculture. Wil je weten wat we bestelden en hoe dat ons beviel? Lees dan snel verder!

Sweetculture bestaat sinds 2014 en verkoopt LA Sisters en Tailor & Elbaz. Vanaf deze maand zal daar ook Lofty Manner bij komen en in januari Labee á-porter. Ook hebben ze een eigen Sweetculture merk. Super leuke merken dus! Big +: Gratis verzending (en nog snel ook!)

Wij bestelden de LA Sisters Suede Bodysuit en de LA Sisters Draped Skirt Zwart. De bodysuit kost €49,00 en de rok is nu in de sale voor €39,95! Zoals je wel kunt zien zijn beide items aardig chic en dus voor de dagelijkse dingen. Come-Moda wil het bodysuit gebruiken voor een feestje of een cocktailavondje en de rok voor een leuke beachparty of een zonnige vakantie.

IMG_0876
Hier kun je zien hoe ik de rok in Dubai gedragen heb. In Dubai is het wel zo netjes om iets langere kleding te dragen, dus vandaar dat ik ook iets aan heb wat mijn armen bedekt. Één been bloot vond ik wel een mooie middenweg en ik vond het ook toch chic staan. De rok zit ook erg lekker.

Voor het bodysuit hebben we helaas nog geen goede gelegenheid gehad, dus daar hebben we nog geen leuke outfitfoto mee. Hier wel alvast wat foto’s van de bodysuit, denk voordat je hem koopt wel na over de BH die je eronder gaat doen, want de achterkant is erg laag! De bodysuit is erg zacht, omdat hij gemaakt is van een suede achtige stof en het slangenprintje is erg hip. Desktop

Wat vind jij van onze nieuwe items?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

 1. Gave kleding! Vraagje, hoe moet je naar het toilet als je die bodysuit aan hebt? haha

  • Come-Moda Reply

   Ja leuk is het he! Er zitten 2 drukkertjes onderaan het bodysuit, daar is gelukkig overna gedacht hihi Xoxo

 2. Oh wauw die bodysuit is gaaf zeg. Helemaal mijn ding! Ik zou deze zelf combineren met een ripped jeans of juist met een hoge leren rok. Classy en chic.

  • Come-Moda Reply

   Blij dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor de outfit ideeën, die gaan we onthouden voor een avondje uit of een chic etentje!

Write A Comment