Al een tijdje was ik op zoek naar een speaker die je makkelijk mee kan nemen en spat proof is. Online vond ik deze Super M Bluetooth Speaker Zwart bij GSMpunt.

De box is zwart kleurig. De box heeft aan de bovenkant twee knopjes, een is de aan/uit knop en de andere is voor het volume.

Zoals ik al zei is de box spat proof. Dit houdt in dat hij summer & beach proof is. Je kan de box meenemen naar het strand, het zwembad en je kunt zelfs nog muziek luisteren onder de douche.

De speaker heeft de functie bluetooth 4.0, dit houdt in dat je bereik hebt van 10-15 meter. Er zit ook een AUX ingang in, dit voor als je muziek wilt afspelen van een apparaat zonder een bluetooth functie. De box gaat wel 8 uur lang mee, en geeft een super geluid.

De speaker is met rubber afgewerkt, hierdoor kan de box wel tegen een stootje. De box wordt geleverd met een draagkoord, zodat je je speaker op kan hangen.


De webshop GSMpunt heeft gratis verzending NL. Je hebt 14 dagen retoursgarantie. Het boxje is momenteel afgeprijsd van € 99,95 naar € 39,95.

Ik ben erg happy met mijn box. Je kan hem makkelijk overal mee naar toe nemen. Op de uitgelichte foto zie je dat ik de box aan het uittesten was in Novotel in Leuven. Binnenkort komt er nog een photo diary online van dit weekendje weg!

Wat vind jij van mijn nieuwe bluetooth speaker?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment