Ik vind het heerlijk om op de zondag door de stad te slenteren. Vandaag meer over deze sporty chic look, en mijn favoriete bestelling bij Joe & The Juice.

Mijn outfit is van Rose Westwood. Dit is een merk die exclusieve, luxe en comfy kleren verkoopt. Het merk gebruikt high-end materialen. Over elk detail is nagedacht, denk dan bijvoorbeeld aan kant. De kleuren die gebruikt worden zijn tijdloos; ik koos beige omdat ik al meerdere zwarte comfy looks heb.

Feel Empowered by looking and feeling amazing

Elk design is begonnen vanaf een schets met papier en potlood. De schetsen worden daarna uitgewerkt, en geperfectioneerd tot de laatste details. Soms kan het weken tot wel maanden duren voordat een kledingstuk af is. Over alles is dus super goed nagedacht!

Qua sapje had ik een aardbeien mango sapje, lekker fruity! En hierbij bestelde ik een spicy tune sandwich, echt m’n favo. Je hebt op TikTok ook veel filmpjes hoe je deze thuis kan maken, dat wil ik zeker nog een keer doen. Ik was bij de locatie op de van Baerlestraat 40, 1071 CH Amsterdam.

Hoe besteed jij graag je zondag? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment