Met deze armbandjes krijg je de zomerse vibe zeker te pakken. Lees snel verder voor meer info over deze armbandjes van B.Braceletss.

De shop B.Braceletss bestaat eigenlijk pas net. De webshop is dus nog erg klein, maar het assortiment is super ruim! Het setje wat ik bestelde werden super leuk verpakt. Ik vind het altijd leuk om zulke vrolijke pakketjes te zien bij het uitpakken van een bestelling.

Ik bestelde een setje, bestaande uit twee armbandjes. Hoe de bracelets bij elkaar matchen zie je op de uitgelichte afbeelding. Ik vond de bracelets super leuk bij elkaar kleuren. Daarnaast kleuren de armbandjes mooi bij mijn getinte huidje.

Het eerste armbandje is multi-functioneel. Je kan de armband namelijk dragen en combineren bij je armcandy, maar ook gebruiken als haar elastiekje. In het midden van de bracelet zit een leuke peachy-kleurige diamant. In het armbandje/elastiekje zitten glitters verwerkt, dit geeft een nóg zomerser gevoel!

Dit is het tweede armbandje dat ik bestelde. De armband is blauw met gouden details, zoals de sluiting en het hangertje. In het midden zitten drie kraaltjes, en er zitten twee leuke hangertjes aan. Het eerste hangertje heeft roze franjes, en het tweede hangertje is een blaadje.

De eigenaar van de webshop heet Britt. Ze is net als ik een jonge onderneemster (18 jaar). Britt verkoopt alleen setjes van armbandjes. De persoonlijke Instagram van Britt is @brittttttje – voor de girls die het leuk vinden om te zien hoe het leven er uit ziet van een creatieve ondernemer.

Dit setje kost slechts €5,99, inclusief verzendkosten. De shop is lekker zomers, vrolijk en betaalbaar. Dit zijn genoeg redenen om zelf ook een setje te bestellen dacht ik zo! Hoe bestel je nou een armbandje? Dat is vrij simpel! Je kunt even een kijkje nemen op de Instagram van B.Braceletss, en een DM berichtje sturen. Ook kun je een email sturen naar het volgende email adres: b.braceletsbritt@gmail.com

1467827580260

Laat je me even weten welk setje jij het leukste vind van de Instagram van B.Braceletss?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

Write A Comment