image (4)

Deze foto geeft ons de zomerkriebels. Uit onze enquête blijkt dat jullie meer over ons te weten willen komen. Vandaar hebben wij deze collage gemaakt met zomerachtige foto’s. We gaan je niet alleen uitgebreid onze zomer 2014 plannen vertellen, maar ook de verdere plannen van Comemoda!

 Deze zomer is Jamilla te vinden in Italië. Elke dag lekker Italiaanse ijsjes eten! Kim is te vinden op de party bestemming Mallorca. Samen met 3 andere vriendinnen gaat zij cocktails proberen en elke dag lekker feesten! Je merkt dus al dat wij echt gek zijn van de zon. Het is wel belangrijk om je goed in te smeren als je gaat zonnen. Stiekem pakken wij wel eens een zonnebank om onze huid voor te bereiden op de zomer.

foto (1)

In de zomer dragen we vaak shortjes, rokjes en jurkjes. In combinatie met high heels, ballerina’s, loafers, teenslippers of leuke sandaaltjes. Wij zijn beiden dol op felle kleurtjes. Om onze outfits compleet te maken kiezen wij de juiste accessoires. De ene keer is dat een stoere zonnebril en de andere keer een fleurige bloem om in je haar te steken!

Hot items voor aankomende zomer volgens Comemoda zijn: de maxidress qua kleding. De MUSTHAVE accessoires zijn de ray-ban aviator mirror glasses, de Chanel Boybag, slip-ons sneakers. Accessoires voor op je hoofd/haar zijn bloemen voor in je haar en diva-like hoeden. Daarnaast natuurlijk vrolijke zomerse kleuren nagellak, zoals neon of pastel. Ook zijn vrolijke oorbellen bijvoorbeeld ibiza style helemaal hot!

 Comemoda is van plan als het allemaal goed verloopt een domein naam te kopen. Onze blog is dan niet meer comemoda.wordpress.com maar comemoda.nl. Daarnaast willen wij een new design en logo ontwerpen of laten ontwerpen, hier zijn we het nog niet helemaal over uit.

10248782_10203602007394863_217674175_n

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment