Toen ik deze roze rok van KiimS online zag, moest ik hem hebben! De rok heeft namelijk een ideale lengte voor mijn werk.

Ook is de rok leuk als je uiteten gaat, of een feestje hebt. De rok zit super lekker. De rok is tot op de knie, op de foto’s is hij omhoog gekropen. Je kunt de rok makkelijk met wit combineren. Beige blousjes/topjes zijn ook erg mooi bij de kleur. De rok is tijdloos en zit comfy.

Dit fashion label is opgericht in 2013 door Kim Strijd. Het merk is door heel Nederland verkrijgbaar. Het merk is geïnspireerd door de ‘High-end’ fashion brands uit Parijs en Milaan.


Je kunt makkelijk je favorites bestellen op de website van KiimS. Alle bestellingen boven de €100,- worden gratis bezorgd via PostNL, voor bestellingen daaronder brengt KiimS €6,95 verzendkosten in rekening. Binnen 1-3 dagen na het plaatsen van je bestelling wordt deze door KiimS verzonden (dit geld niet voor het buitenland).

Ik ben erg blij met mijn nieuwe rok. Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd of jij deze rok ook zo leuk vindt en hoe jij de musthave zou combineren!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Staat je heel mooi! Ik ben zelf ook nog op zoek naar een aansluitende rok die ik kan dragen op het werk. Bedankt voor de tip. 🙂

Write A Comment