IMG_8058.JPG

Met bronzer geef jij jouw gezicht het hele jaar door een zomerse teint!


Met een bronzer kun je mooie contouren in je gezicht aanbrengen en een gezonde look creëren! Een beetje bronzer zorgt voor wonderen. Ik doe het dan ook elke dag op, het laat je gezicht meer spreken. De bronzer zorgt voor een subtiel kleurtje met een wat matte finish.

IMG_8056.JPG

Wat de beste bronzer voor jou is, hangt af van jouw eigen huidskleur en huidstype. Heb je een normale tot vette huid? Dan kan je het beste een bronzer gebruiken in poedervorm. Is jouw huid juist droog? Dan kan je beter een vloeibare of cream bronzer opdoen.

IMG_8059.JPG
Je hebt twee soorten bronzer, matte en glimmende. Voor contouring gebruik ik matte bronzer, zonder glitters. In de zomer doe ik niet veel make up op dus ga ik voor de bronzer met glitters er in. Dit is ook leuk voor het uitgaan op bijvoorbeeld je armen of benen.

11749335_10153453016129629_1829273897_n

Mijn nieuwe bronzer is van het merk MeMeMe. Voorheen kende ik het merk niet, het leuke is dat ik door mijn Styletone box veel nieuwe merken leer kennen. De Meme bronzer heeft een handig spiegeltje in de verpakking. Je kunt hem makkelijk meenemen in je tas door het fijne formaat. Wist je dat de producten van MeMeMe dierproefvrij zijn? De bronzer is verkrijgbaar voor €12,99. 

Wat vind jij van mijn nieuwe bronzer?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Lijkt super erg op de bekende shimmer bricks, maar dan echt veeel goedkoper! Ik ben benieuwd! Liefs

Write A Comment