Sindskort heb ik een samenwerking met Loavies. Voor hun zomercampagne koos ik deze leuke jurk uit. Vandaag dus meer over mijn outfit.

Deze jurk (model: I Need You Here) heeft een v-hals. Het heeft gestoffeerde knoopjes aan de voorkant. Wat ik zo leuk vind zijn pofmouwen, die maken het jurkje echt af! En wat fijn is, is de rits aan de zijkant. De prijs van de jurk is €54.99. Good to know: Loavies heeft gratis verzending vanaf 50 EUR.

De bloemenprint van de jurk geeft me echt een zomers gevoel. Je kan de jurk aan voor een lunch met een vriendin, of een cocktaildate met je lover. Met een paar loafers of hakken eronder ben je ready to go 😉 Het materiaal van de jurk is trouwens 100% polyester. De lengte van de jurk is 84cm. Ik ben ongeveer 1.69m en draag een maat S.

Loavies is een Nederlands bedrijf van origine

Loavies is in 2012 begonnen als een multibrand webshop. Inmiddels verkoopt Loavies alleen hun eigen label. Ze verkopen bijvoorbeeld leuke jurken, swimwear, jumpsuits en nog veel meer! De retailer werd groot door de focus op social media en samenwerking met online content creators (a.k.a. influencers). Het merk onderscheidt zich door regelmatig nieuwe collecties te lanceren volgens de laatste trends.

Hoe vind jij deze outfit? Rate it from 1-10!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment