We zijn allebei sinds ons Erasmus avontuur (en dus de ervaring van het op onszelf wonen) erg bezig met interieur. Bij een gezellig ingericht huis horen natuurlijk ook kleden. Online vonden wij prachtige handgemaakte kleden bij Sukhi

Sukhi staat bekend om de handgemaakte kleden, die direct van de maaksters komen, hierdoor is de prijs in verhouding lager dan van andere handgemaakte kleden. Sukhi heeft direct contact met alle makers en is er geen opslag of winkel nodig, wat weer kosten bespaart. Door deze aanpak zou je 60% moeten besparen in vergelijking met winkels!

200cm-round-tapijt-ontwerper

De naam Sukhi komt van het Nepalese woord ‘blij’. Het doel van de shop is het aanbieden van mooie kwaliteitskleden, tegen een eerlijke prijs voor jou en voor degene die ze maakt. De website heeft een ruim assortiment aan kleden, denk dan aan vilten kleden (nu €130), patchwork kleden (prijzen verschillen), beni ouarain (nu €230) en bolletjeskleden (vanaf €140). Zoals je ziet zijn de kleden nu afgeprijsd, we like to shop with discount!

Omdat de kleden handgemaakt worden, kan je zelf de afmetingen en kleuren bepalen. Op deze manier past het kleed perfect in je interieur en dat is natuurlijk wat we willen! Leuk detail: je kunt kiezen uit welk land je een kleed wilt hebben: India, Nepal, Marokko en Turkije. Ieder land heeft ook zijn eigen stijl qua kleedjes maken, dus neem vooral even alle landen door en kijk wat je het best bevalt!

keuken-tapijt-ontwerper-grijs

Het verzenden van de kleden duurt zo’n 2 weken. Je kleed wordt nadat hij klaar is gelijk op transport gezet. Met track & trace kun je je zending volgen. Weet je niet zeker wat voor kleed je wil? Dan kun je voor een kleine vergoeding ook samples bestellen.

Als je vragen hebt over je kleed, dan is het slim om even te e-mailen, Sukhi beantwoordt namelijk binnen no-time je vraag via e-mail. Ook denken de eigenaren en textielontwerpers goed mee met het design van je product, hoe fijn is dat?

De afbeeldingen die in dit artikel staan komen van de website af, om je een goed beeld van de kleden te geven en hoe ze staan in huiskamers. Wij zijn verliefd op de kleden en vinden het zeker een + dat ze handgemaakt worden naar je eigen wens. Mocht je nog meer mooie inspiratie beelden van de Sukhi kleden willen zien, klik dan hier.

We zijn erg benieuwd welk kleed jij wel in je huis zou willen hebben!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment