image (36)

Source: WeHeartIt

Kim Kardashian
Kimberly Noel Kardashian (LA, 21 Oktober 1980)is een Amerikaanse styliste, actrice, model en televisiepersoonlijkheid. Ze is vooral bekend door het realityprogramma Keeping Up with the Kardashians. Kim Kardashian is de dochter van Robert Kardashian (1944-2003), die vooral bekend is geworden als advocaat van O.J. Simpson tijdens diens rechtszaak voor de moord op zijn vrouw en haar vriend.

  • Lengte: 1,59 m
  • Kinderen: North West
  • Broers/zussen: Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner,Kylie Jenner, Rob Kardashian
  • Ouders: Robert Kardashian, Kris Jenner

 Boyfriends / Ex-hubbies
Kardashian was van 2000 tot 2004 getrouwd met muziekproducent Damon Thomas. In oktober 2010 kreeg Kim een relatie met NBA-speler Kris Humphries. Ze waren verloofd in maart 2011. In augustus 2011 trouwden het stel in Californië. Na slechts 72 dagen vroeg de diva een echtscheiding aan. De scheiding werd afgerond op 3 juni 2013. Diezelfde maand kreeg ze een dochter met rapper Kanye West, een oude vriend met wie ze sinds 2012 een relatie had. Ze trouwden op 24 mei 2014 in Florence.

image (37)

Source: WeHeartIt

Kardashian Kollection
De Kardashian-zusjes ontwierpen in samenwerking met Lipsy London. Vanaf vandaag kun je deze zogeheten Kardashian Kollection dan eindelijk kopen bij alle fillialen van de Bijenkorf, en in de webshop. De collectie – gefotografeerd door Terry Richardson – bestaat uit items als een met pailletten bezet bikerjacket en een jas met veren. Khloé, Kim en Kourtney hebben zich laten inspirerendoor ontwerpers als Isabel Marant, Valentino en Azzedine Alaïa – kortom, casual kleding waarin je je goed voelt.

Style
De style van Kim Kardashian is te beschrijven als sexy en vrouwelijk. Kim staat bekend om haar curvy lichaam. Dit laat ze ook graag zien via strakke jurkjes en gedetailleerde tops. Kim Kardashian heeft de droomgarderobe van elke fashionista!

image (11)

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment