Zoals jullie weten zijn we allebei bezig met interieur styling. Na een bezoekje aan Triangle PR ontvingen wij deze geurkaars van Style Butler. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Al eerder ontvingen wij twee lace tops van Style butler. Wij waren erg te spreken over de tops. Afgelopen week hebben we de nieuwe collectie zien hangen bij Triangle PR en we zijn in love!

Maar nu meer info over de geurkaars. De kaars ruikt naar kokos / limoen, en heet  fragrance nr 2. De kaars ruikt lekker zoet. Aan de sticker op de kaars is het herkenbaar dat het van Style Butler is. Ook aan de verpakking (1e foto) zie je hoe Style Butler terug komt. Wij vonden de verpakking echt enig met het strikje.

De kaars kost €29. Op de website van Style butler kun je, waar de dichtstbijzijnde Style Butler shop voor jou is.

f547f84b-8a0b-41d6-8cc1-04ec088e59c1

Je kan deze candle makkelijk en leuk combineren in je interieur. Hier hebben we de kaars gecombineerd met een wit potje. De kaars staat leuk op een kast, zoals op de bovenstaande foto, maar ook op je bureau of op tafel. Een kaars kan eigenlijk bijna overal wel terecht in je interieur.

Het merk Style Butler is Deens. Style Butler bestaat sinds 2005. Het merk gebruikt alleen luxe en natuurlijk materiaal, maar is toch betaalbaar. Ben je nieuwsgierig geworden naar de items? Check dan de items op de webshop van Style Butler.

Heb jij kaarsen in huis? Zoja, welke geur en van welk merk? Let us know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment