New year, new resolutions; ook voor ons dus! Wij waren/zijn allebei van plan om wat fitter te worden en gezonder te leven. De echte shopaholic in ons komt dan natuurlijk ook naar boven, leuke sportschool-outfits shoppen is een must, dus bestelden we allebei hippe sportschool-handschoenen!

20160129093200 (2)

Nikki koos de Carrara handschoenen, de print op de handschoenen lijkt een beetje op marmer. Deze handschoenen kosten 26 euro en je kunt kiezen uit maat S en M (Nikki heeft M). Kim koos voor onderstaande handschoenen met een Camo print, ook deze handschoenen kosten 26 euro. Kim draagt een maat S. Hiervoor hadden we allebei nog nooit met handschoentjes gesport, maar we moeten zeggen dat het verslavend werkt, je handen doen een stuk minder pijn na bovenlijf-dag en het voelt ook eigenlijk een stuk hygiënischer. 20160130072644 (1)

De handschoenen zijn van de webshop Stronger, waarvan je misschien wel eens sportoutfits op Facebook advertenties hebt zien voorbij komen, die overigens echt té leuk zijn! Ze hebben broeken, tops, hoodies, handschoentjes, sport bh’s enzovoort enzovoort en alles kun je mixen en matchen, bij onze handschoenen hoort bijvoorbeeld ook een super leuke outfit.

De webshop is Zweeds, je producten worden dan ook verzonden vanuit Zweden, hierdoor kan het 3-7 werkdagen duren voordat je het binnen hebt. Je krijgt wel een track & trace code, dus don’t worry, je hebt niet 4 dagen op de mat te liggen! Bij een bestelling van onder de 100 euro betaal je 7 euro verzendkosten, daarboven is de verzending gratis.

Gebruik jij ook handschoenen in  de sportschool?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

  1. Ik gebruik altijd hand schoentjes. Ik vind de grip op de halters ook beter dan. Maar ik moet wel nieuwe hebben want die van mij zijn aardig versleten!

    • Come-Moda Reply

      Voor het voorkomen van eelt op je handen. En je hebt betere grip op de gewichten en apparaten! XOXO

Write A Comment