You can never have enough white sneakers! Bij DefShop bestelde ik deze zomerse Stan Smith sneakers van adidas.

Ik heb echt periodes dat ik súper veel sneakers draag, en dan weer een tijdje niet. Nu het zomer is, haal ik mijn sneakers weer uit de kast (en vul ik de sneaker kast ook aan). Deze sneakers van DefShop zijn eigenlijk tijdloos – maar ook weer éxtra leuk voor de zomer.

Dit model is namelijk onderdeel van de Chita Oriental lijn. De schoenen hebben aan de achterkant zomerse bloemen. Het Stan Smith logo is rood. De schoenen zijn ook van stof in plaats van leer.

Bij DefShop is er verzending vanaf €85. De webshop biedt een laagste prijs garantie. Ook kun je je bestelde items gratis terugsturen.

Van mijn vorige roze sneakers kreeg ik snel blaren, dus kocht ik een maatje grooter. Ik draag hier maat 40. De top van mijn outfit is van Only. De top combineerde ik met mijn blue leather skirt.  Deze outfit vind ik erg leuk voor bijvoorbeeld een festival!

Wat vindt jij van deze look?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

9 Comments

  1. Ik vind je look heel mooi en draag dit zelf ook graag! Witte sneakers zijn altijd goed en ik heb er dan ook een aantal van in mijn kast staan 😉

Write A Comment