Deze smoothie geeft mij een energy boost in de ochtend. Wil je weten wat er in zit? Lees dan snel verder!
De strawberry soja smoothie heeft maar drie ingrediënten. Ik heb de smoothie gemaakt om weer wat energy te krijgen. Na bijvoorbeeld een rondje skeeleren, wordt ik wel eens duizelig. Dan is deze smoothie ideaal!

Let’s begin with the ingredients ..

1bad47eb-5ce0-4297-9bbc-2c0389fe6e49

Wat heb je nodig (niet veel!):

  • Aardbeien
  • Yoghurt
  • Soya melk

Qua fruit koos ik voor aardbeien, lekker zomers en zoet. Ik ben gek op rood fruit, en als we aardbeien in huis hebben zijn ze ook zo weer op.

Ik weet dat volle yoghurt niet het meest healthiest ever is, maar ik lust geen melk. Dus om aan mijn zuivelstoffen te komen haalt mijn moeder volle yoghurt. De volle yoghurt zorgt er voor dat de smoothie ook wat dikker is.

b528b8b7-2486-4aaf-a0ac-a7188f92e954

De soya melk geeft de smoothie een zoete smaak. Sinds ik in Valencia ben geweest zweer ik bij soya melk (in mijn koffie & chai tea). Deze soya melk is van Alpro, maar je hebt natuurlijk ook andere merken. Het maakt in principe niet veel uit wat voor soort soya melk je gebruikt.

Het maken van de smoothie is super easy. Je gooit de ingrediënten in de blender, en starten maar. Je kan er voor kiezen om er havermout of iets dergelijks in te doen. Dit doe ik meestal wel in de ochtend, maar als ik een frisse smoothie overdag neem sla ik de havermout over!

Welke smoothie raad jij ons aan?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment