Heb je wel eens van het merk SteamOne gehoord? Een stomer die eenvoudig in gebruik is. Daarnaast werkt de SteamOne stomer super snel en zorgt voor het behoud van elke stof.

Je kunt met het apparaat kreukels verwijderen, en je kleding opfrissen. Zo bespaar je ook weer kosten op de stomerij 😉 De SteamOne stomer is binnen 45 seconden opgewarmd, and ready to use.

Er zijn verschillende standen; die je kan instellen met de draaiknop. Denk aan zijde, linnen en wol. Blazers en jurkjes kun je aan de bijgeleverde hanger hangen, om deze eenvoudig te stomen. De stomer is voor blouses echt een uitkomst. Ook voor mensen die veel jeans dragen is dit een must-have! Je kunt dus thuis je kleding op een professionele wijze stomen!

Fun fact: SteamOne komt uit het modeland Frankrijk

Ik vind het grootste voordeel dat je de stomer er snel bij pakt. Heb je haast, en zie je dat je kleding items kreukels hebben? Dan is je ‘probleem’ zo opgelost! Je kan ook de stomer gebruiken voor huishoudelijke klusjes als het desinfecteren van je kleed, of het ontbreken van je gordijnen. Het dood voor 99% alle bacterien.

De SteamOne stomers liggen prettig in de hand. Ze hebben een strak design. Het staat bijvoorbeeld prima in de hoek van je slaapkamer, in plaats van in je berging. Wat ik ook nog een fijn weetje vind, is dat de kledingstomers van SteamOne je kleding niet verbranden. Hierdoor blijven je kledingstukken dus goed beschermd.

Ben jij net zo enthousiast als ik over de stomers van SteamOne?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment