The Church is een bijzondere plek in Arnhem waar je kan dineren en logeren, hoe leuk is dat? Ook is er een cocktailbar met een knallend interieur, denk aan street art. Deze plek is ideaal voor een citytrip!

De Lutherse kerk is met veel oog voor detail verbouwd, denk aan een mooi plafond en glas-in-lood ramen. Het is heel authentiek en prachtig om te zien. Je kunt bij The Church terecht voor fine dining op een hoog niveau. De chef Bart en zijn partner Janiek doen er alles aan om je een totaalbeleving te bezorgen.

Het restaurant heeft een open koken. Je kunt dus aanschuiven voor een chef’s table, waar de gerechten klaargemaakt worden voor je neus. Er is keuze voor een Chef Experience van 6, 9 of 12 gerechten. Vis, schaal- en schelpdieren – aangevuld met volop groenten en kruiden staan centraal in de keuken van Chef Bart Leussink.

The Church heeft 14 hotelkamers, waarvan 8 gevestigd in de nok van de kerk. Alle kamers zijn met veel zorg ingericht. Naar mijn mening is een goed restaurant en hotel in één een perfect combination! Ideaal als je na een avond heerlijk eten zo je bed in wilt rollen. En de dag erna kun je mooi de stad in gaan, of een bezoek brengen aan Park Sonsbeek.

Het hotel ligt op loopafstand van het station (800m). Als je met de auto komt zijn er ook genoeg parkeergarages in de buurt. Er hangt een gastvrije sfeer bij The Church. Iedereen is super vriendelijk. Slapen in een kerk blijft een bijzondere ervaring.

Ik raad het je dan ook zeker aan om The Church te bezoeken, voor een diner én overnachting!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment