Vlieland is het kleinste bewoonde eiland van de Nederlandse Waddeneilanden en ligt het verste van de kust. Zoals jullie weten ben ik anno 2020/2021 van de staycations. Vandaag meer over mijn staycation in Loods Hotel Vlieland.

Eerste indruk/zicht bij binnenkomst kamer
Het heerlijke bed

De boottocht naar Vlieland geeft je al meteen het gevoel van vakantie en vrijheid. Direct na het arriveren op het eiland, na de karakteristieke toegangspoort van het dorp, vind je Loodshotel Vlieland

Mijn moeder en ik verbleven in een charme kamer. Dit zijn ruimtelijke suites in het Loods Hotel. De kamers in het kort: ruimte, licht en vergezichten. De charme kamer is op de 2e etage, houdt er rekening mee dat er geen lift is. Hier heb je een prachtig uitzicht. Je voelt je hier meteen thuis in de kamer.

Loods Hotel heeft in totaal 27 kamers en 9 luxe charme kamers. Wil je een arrangement? Het Loods Hotel Vlieland heeft elk seizoen mooie aanbiedingen.

Het prachtige uitzicht vanuit de kamer!

De charme kamers beschikken over de volgende faciliteiten:

– badkamer met douche
– apart toilet
– koffie- en thee faciliteiten
– koelkastje
– gratis WIFI
– gaskachel
– tweepersoonsbed

Na een lekker drukke dag bestelden we eten bij het restaurant Plezant. Dit zit schuintegenover het hotel, je kunt hier heerlijk eten! In verband met de COVID19 maatregelen staat er een tafel met twee stoelen in de kamer, zodat je makkelijk kunt eten in de kamer.

Een staycation in Loodshotel Vlieland is dan ook zeker een aanrader. Binnenkort deel ik ook een blogpost over wat je allemaal kunt doen op het eiland.

Ben jij wel eens op Vlieland geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

  1. Superleuk! Vlieland staat na een bezoek aan Terschelling en meerdere bezoekjes aan Texel de afgelopen jaren nu hoog op onze wishlist. Dit is dan een goede tip om te overnachten!

    • Kim Tarroe Reply

      Zeker een aanrader! Ik heb ook een artikel gemaakt met activiteiten op Vlieland 🙂

Write A Comment