YAY! Ik heb squatproof leggings gevonden. Vandaag meer hierover, en over mijn nieuwe toffe sport outfits!

Wat ik belangrijk vind aan een sportoutfit is dat je figuur er goed uit komt. Met name door je legging, die comfy zit en er leuk uit ziet. Maar most important: die niet doorschijnt!

Mijn nieuwe favoriete sportswear merk is zeker Victory Sportswear. Ik ben dan ook super blij om jullie mede te delen dat ik ambassador ben geworden van dit merk. De items zijn fashionable, zitten comfy en zijn perfecte sportswear.

Zoals jullie weten ga ik normaal gesproken vier tot vijf keer per week naar de sportschool. Nu de sportscholen gesloten zijn, doe ik elke ochtend een home-workout. Ik heb verschillende apps op mijn telefoon (Workout Women en Yoga), en kijk workouts via Youtube (Pamela Reif is een van m’n faves).

Bij deze workouts zitten zeker squat oefeningen inbegrepen. En happy me, de leggings blijven goed zitten en schijnen niet door. Ideaal toch? De leggings die ik heb besteld zijn high waist.  Wat ook goed is om te weten, is dat de leggings van een hele zachte stof zijn, die mooi aansluiten. De leggings zakken niet af tijdens mijn workout.

Mijn favoriete items:

De leggings van Victory Sportswear zitten super fijn, ik draag maatje XS/S. De Sensation, Dream en Balance zijn combimaten en bij de overige collecties hele maten. De maten gaan van XS tot XL. De seamless leggings zijn van ultra stretch polyesther materiaal, dit betekent dat de leggings ademend en vochtafdrijvend zijn. De leggings voelen als het ware aan als een tweede huid.

Ben je ook enthousiast geworden over mijn squatproof leggings / mijn nieuwe sportoutfits? Victory Sportswear heeft gratis verzending in Nederland en Belgie voor een order over de €50. Kortom, tijd om je order te bestellen! Met de code: kimtarroe15 krijg je 15% korting op je bestelling.

Binnekort deel ik een photo diary met mijn sportoutfits, ben je benieuwd naar hoe ze zitten middels een video? Kijk dan mijn reels!

Welk item is jouw favoriet? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment