Een tijdje terug waren wij bij het pers event van Press Only. Hier maakten wij kennis met het merk Squalan, die producten produceert op basis van een plantaardige olie die identiek is aan een stof die we van nature in onze huid hebben. Nieuwsgierig?

De olie van Squalan is gebaseerd op de persoonlijke ervaring van de eigenaresse. Zij miste een olie waardoor haar huid levendig bleef. De Squalan Pure Oil verzorgt, verzacht en herstelt de huid, doordat alles is gemaakt op basis van een identieke stof als die we al in onze huid hebben, zou iedereen zijn huid hier tegen moeten komen.

12647982_10208535848737813_747152940_n

Het hoofd ingredient van de olie is squalaan. De squalaan olie komt uit planten en organismen. Cosmetica producten bevatten squalaan olie die afkomstig is uit haaien en olijven, vandaar ook de naam van de producten: Squalan. De olie zou moeten zorgen voor het volgende:

  • je huid wordt gehydrateerd en stralend
  • het herstelvermogen van je huid verhoogd
  • je rimpels en fijne lijntjes (hier hebben wij nog geen last van, gelukkig) verminderen
  • de elasticiteit van je huid verlengd

Wij mochten de  travel versie van Squalan testen, dit product kost € 15.00, erg handig voor bijvoorbeeld in je handtas en ook zeker voor in het vliegtuig, daar krijgt je huid namelijk een enorme klap van. In het leuke doosje zat nog wat info en een foto van het model Dennis, die de kenmerkende pose doet met het Squalan flesje, op de uitgelichte foto kun je ons de pose zien doen met Dennis. 20160130072624 (1)

Het gebruik van de olie is trouwens erg simpel. Wij & Squalan raden je aan om de olie in de ochtend en in de avond aan te brengen op de plekken waar je wilt. Veel vrouwen smeren de olie op een schone huid in het gezicht, decolleté, de hals en op de puntjes van het haar. Nikki wordt in de winter vaak wakker met een schrale droge huid en daarvoor zijn een paar druppels in de ochtend al genoeg om weer een zacht huidje te hebben.  De olie is dus multifunctioneel en dus echt een must voor in je tas!

Squalan verkoopt niet alleen de olie in travel formaat, maar ook een speciale oog olie, een moisturizer, een cleanser en natuurlijk de olie in een normaal formaat.

Ben jij al bekend met het merk Squalan?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment