SOPHIA MAE is het lifestyle brand van Monica Geuze. De collectie bestaat uit exclusieve producten die je in je kracht zetten. Ik ben fan! En in het artikel van vandaag deel ik m’n favoriete items & een eerlijke review.

Lets begin with the dry shampoo. Je hebt hem wellicht al voorbij zien komen op Instagram of TikTok. Ik heb het over de Majestic Mist (€28). Dit is een droogshampoo en volumespray voor fris, glanzend en zacht haar. De vegan droogshampoo biedt volume en verzorging voor alle haarkleuren. De spray absorbeert onzuiverheden en overtollige oliën uit het haar en van de hoofdhuid – ik moet toegeven dat ik dit nog niet wist voor ik deze blogpost schreef!

Wil je een haarlook alsof je van de kapper komt? Schud de Majestic Mist spray goed voor gebruik. Spray de droogshampoo op de haaraanzet en lengten (ongeveer 25-30cm afstand). Daarna goed doorkammen / schudden, zodat je niet de droogshampoo ziet zitten.

Mijn tweede favoriet is de Eternal Balm, dit is een hydraterende creme. Het is een voedende crème voor de gevoelige huid. Je kunt Eternal Balm gebruiken voor je lippen, of bijvoorbeeld als highlighter. De geur is een combinatie van vanille en bloemig/fris. Dit product kost €21

Heb jij al iets besteld van SOPHIA MAE?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment