Met de wimper-en wenkbrauw verf van Solligne heb je nooit meer last van vervaagde wenkbrauwen/mascara!

De Solligne Instant Colour bevat geen waterperoxide. Daarnaast hoef je het niet aan te mengen met iets voor je het aanbrengt. De producten zijn getest door Sollignes eigen experts, zo zijn ze zeker van de kwaliteit van hun producten.415c0df8-06e8-4779-8982-bea8c809b3b4

Binnen 3 minuten heb je een mooie natural beauty look. Het aanbrengen is erg makkelijk. Op de verpakking wordt er aan de hand van foto’s uitgelegd in stappen hoe je de Solligne Instant Colour aanbrengt. 

Ook kun je deze tutorial filmpjes bekijken. In de filmpkes wordt stap voor stap in uitgelegd hoe de verf werkt, dus hoe je het aanbrengt etc. Het is heel makkelijk om dus zelf je wenkbrauwen en wimpers te verfen!

b9893be4-8e7f-4d11-9cb5-b3d16af04ede

Er zijn drie type kleuren: brown, brown-black en black. Ik heb de kleur brown-black uitgetest. Voor de blondies onder ons raad ik de kleur brown aan te brengen. De verf kost €14,95. Je kan zes behandelingen doen met een pakje. De verf blijft 2-3 weken zichtbaar. 

Aangezien ik de verf al een tijdje gebruik heb ik helaas geen voor en na foto’s meer. Toch wilde ik deze verf graag met jullie delen, omdat ik er erg over te spreken ben!

14db3093-b044-482d-9a39-65a18d0619d2

Solligne is actief op Instagram, Twitter en Facebook. Wil je weten hoe je het beste de verf kunt aanbrengen? Neem dan een kijkje op het Youtube kanaal van Solligne.

Heb jij wel eens wimper-en wenkbrauw verf gebruikt?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

    • Come-Moda Reply

      Ik gebruik het product al een tijdje dus heb ik geen voor foto’s meer 🙁 xx

    • Come-Moda Reply

      Thanks! Ik doe dat meestal ook nog even in de ochtend inderdaad.

Write A Comment