Vandaag vertel ik jullie meer over wat op dit moment de trend is op wenkbrauwgebied: soap brows.

Normaal gesproken gebruik je wenkbrauwgel (met een kleurtje of transparant) om je wenkbrauwen in shape te brengen. Je kunt er nu ook voor kiezen om een stukje zeep te gebruiken – hoe makkelijk is dat!

Je brengt je brows in model met zeep (ga voor een zeep met zo veel mogelijk glycerine), hierdoor lijken je wenkbrauwen voller. De zeep maakt de wenkbrauwhaartjes hard, zo zitten ze de hele dag on fleek. Ik maak de zeep en het borsteltje voor gebruik even nat, voor het optimale effect. Ik gebruik een lash & brow brush, deze kun je bijvoorbeeld bij de Hema kopen. Ook weet ik dat je deze borstels kunt kopen bij Shein – de keuze is reuze!

Voordeel van soap brows:

  • Creëert perfect verzorgde en mooie wenkbrauwen.
  • Zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen voller en natuurlijk ogen.
  • Blijft de hele dag perfect zitten.

Wist je dat er zo’n 8.600 zoekopdrachten ‘soap brows’ per maand op Google zijn. De trend is niet nieuw, make-up artists en drag queens gebruiken deze techniek al jaren.

Bij een lokale drogisterij kocht ik mijn Pears zeep. Ik ben aardig wat winkels af gegaan om deze zeep te scoren. Je kunt ook gaan voor een andere zeep, tip: vraag bij de drogist om een zeep met zoveel mogelijk glycerine.

Ik doe eigenlijk pas als laatste stap van mijn make-up routine mijn wenkbrauwen. Ik heb ook geprobeerd om mijn wenkbrauwen on fleek te maken voordat ik mijn foundation/CC cream aanbreng, alleen dan zie je het kleurverschil. Dit vond ik zelf niet mooi, vandaar deze keuze.

Wat vind jij van deze trend?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment