The snake print is the hottest print in town – maar hoe combineer je het?

De snake print is he-le-maal hot, en is dus niet te missen in je garderobe. Een probleem .. de print kan lastig zijn om te combineren. Want print op print kan too much zijn (of je vind dat natuurlijk leuk / wilt een statement maken). Vandaag meer over mijn snake print look!

Ik combineer een drukke print vaak met een rustig iets – denk aan een basic top / rok. Bij deze look ging ik voor een zwarte turtleneck (My Jewellery). De voorkant van de rok is met print, en de achterkant is zwart. Ik had het item ook kunnen combineren met een witte / gebroken witte top.De rok die ik draag is trouwens van Lofty Manner (wel een oude collectie). Mijn high heels zijn van EGO UK.

Deze look is Amsterdam Centrum, samen met Dominique – bekend van Instagram – ging op pad om leuke content te maken voor onze online kanalen.

Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd wat jij van deze look vindt. Laat je het me weten in een reactie?!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment