Recent heb ik een sleepover gehad in Sandton Eindhoven. Vandaag meer over mijn staycation in de lichtstad.

Het hotel Sandton Eindhoven Centre is een hotel in het hart van de stad. Het hotel heeft een sfeervolle lounge (met een brandende haard) waar je goed tot rust kan komen na een drukke dag (shoppen/werken). Ook zijn er fauteuils aanwezig waar je lekker kunt relaxen.

Bij aankomst op de kamer stonden twee lekkere flesjes prosecco klaar, met een lekkere Tony reep en een handgeschreven kaartje. We voelden ons meteen welkom en waren enthousiast om gave content voor het hotel te maken.

Het hotel heeft 75 kamers – met verschillende type kamers en long-stay studio’s. Wij verbleven in een Deluxe Room Renovated. Deze kamer heeft moderne gemakken en extra brede bedden. De kamer heeft een moderne, lichte, sfeervolle uitstraling. Ik ben trouwens ver-liefd op deze visgraat vloer!

Na een dagje wandelen, en een pizza night vielen we als een blok in slaap. We kregen een heerlijk ontbijt met ontbijtgranen, yoghurt, fruit, sappen en verse broodjes. Helemaal Instagram-proof en leuk voor de foto! Na een geslaagde staycation in Sandton Eindhoven, konden we de auto uit de parkeergarage halen, en terug rijden naar Amsterdam.

Ben jij wel eens een nachtje weg geweest in Eindhoven?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Altijd leuk een citytrip. En inderdaad, in NL nog genoeg te beleven als je maar een weekendje hebt. 🙂

    • Kim Tarroe Reply

      Jaa precies! Soms ook leuk tourist in eigen land 🙂

Write A Comment