I love sleep because it’s like a time machine to breakfast.

Zonder een goed ontbijtje in het weekend kan ik niet normaal functioneren. I NEED IT! Normaal gesproken begin ik met een kopje koffie.

Afgelopen weekend was ik een nachtje weg naar Breda. Ik overnachtte in Boutique Nouveau van Ham. Na een goede nachtrust nam ik uiteraard een uitgebreid ontbijt.

Snapseed (10)

Snapseed (11)

Het hotel zit midden in het centrum. Je kunt je auto parkeren bij de Ginnekenstraat, in een parkeergarage of iets verder weg van het centrum (dit is gratis). Bij Boutique Nouveau van Ham kun je heerlijk borrelen, lunchen, slapen en ontbijten – het is een all-in-one hotel – heel fijn.

Nouveau van Ham is gesitueerd aan het van Coothplein. Dit is een bekend en populair pleintje in Breda, een bruisend en bekend plein in Breda. Het hotel heeft in totaal 8 kamers – alle kamers zijn uniek ingedeeld (denk dan aan kleuren en interieur).

FullSizeRender (1)

FullSizeRender

Koen en ik zaten in de Rodenbach suite – dit is een luxe suite. We waren in het hotel ter ere van ons 2-jarige jubileum.  De prijzen van de kamers variëren per seizoen.

Ik vind het hotel echt een aanrader om een nachtje weg te gaan. Ik heb het er heel fijn gehad. Morgenochtend komt er een vlog online over mijn verblijf @ Boutique Nouveau van Ham!

Ben jij wel eens in de stad Breda geweest? Dan ben ik erg benieuwd wat jij er van vond!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

14 Comments

 1. Wat leuk dat jullie voor twee jaar samen een nachtje hebben geslapen.
  Ik ben nog nooit in Breda geweest maar zou er wel graag nog een keertje heen willen!
  Liefs, Nathalie

 2. Wat een mooie foto’s, dit lijkt me een heerlijk hotel! Ik houd wel van die kleinere hotels met unieke interieurs en zo. ’s Ochtends uitgebreid ontbijten is ook echt mijn favoriet aan een hotel! Malou x

  • Come-Moda Reply

   Ja boutique hotels zijn enig vind ik hihi xxx

  • Come-Moda Reply

   Dankje, het is erg nieuw en spannend ja dat vloggen!

  • Come-Moda Reply

   Hi Anna, yes it was really nice at the hotel! XX

 3. Wat ziet de kamer er ontzettend leuk en lief uit! Ik snap wel dat je er goed hebt geslapen hoor haha

Write A Comment