Ik vind Den Haag zo’n leuke winkelstad, dat ik aan 1 dagje niet genoeg heb – daarom overnachtte ik bij B-Aparthotel Kennedy zodat ik 2 dagen lekker kon shoppen, lunchen én genieten!

Bij B-Aparthotel Kennedy kun je kort of lang verblijven – er zijn verschillende soorten kamers en appartementen. Het hotel ligt tussen de stad en het strand. Binnen 12 minuten fietsen ben je in Scheveningen. Het hotel ligt in de wijk Statenkwartier. Dit is op loopafstand van het Gemeente Museum, het Vredespaleis en het World Forum.  Met het openbaar vervoer ben je zo in hartje Den Haag, oftewel een TOP locatie!

De receptie is open van maandag tot en met vrijdag tussen 8u en 20u, op zaterdag en zondag tussen 10u en 16u (Noodnummer steeds te bereiken na de werkuren en feestdagen. Bij B-aparthotels kun je 24 uur per dag ZELF inchecken. Je kunt dus gaan en staan wanneer je wilt.

Als ik ga relaxen doe ik het natuurlijk goed. Ik boekte een kamer met een ontbijtbuffet continentaal, dit kost €7,50. Even goed opladen voor ik weer lekker kon shoppen en leuke fotoplekjes van de stad kon ontdekken!

Op dit moment heeft B-Aparthotels drie vestigingen, in Brussel, Den Haag en Antwerpen. Binnenkort komt er ook een vestiging in Amsterdam.

Vergeet mijn video niet te bekijken op YouTube!

Heb jij wel eens overnacht bij een van de B-Aparthotels?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

Write A Comment